Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο T-shirt από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και ρίγες στο τελείωμα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Rainbow Women - 03109

Rainbow Women - 03109
POLO-SHIRTS / SOLS
Γυναικείο T-shirt

Περιγραφή:
Αυτό το γυναικείο T-shirt διαθέτει κοντά μανίκια και πλαϊνές ραφές, με ρίγες σε χρωματική αντίθεση στο ριπ 1x1 τελείωμα των μανικιών. Η στρογγυλή λαιμόκοψη έχει επίσης ριπ 1x1, προσφέροντας άνεση και στυλ.

Σύνθεση:
Jersey 155g/m² - 100% Βαμβάκι Ringspun σεμί-πενιέ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για υπαλλήλους σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και γραφεία, αυτό το ρούχο επαγγελματικής ένδυσης μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα αξεσουάρ.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, το T-shirt προσφέρει εξαιρετική άνεση και αναπνοή, ιδανικό για καθημερινή χρήση και long hours εργασίας.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή μηνυμάτων, προσφέροντας εξατομίκευση για την επαγγελματική ένδυση της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, που προσθέτουν μια ευχάριστη νότα στην εμφάνιση σας.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: