Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό πόλο πικέ 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και πατιλέτα 3 κουμπιών. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με επιλογή εκτύπωσης λογοτύπου. Διατίθεται σε χρώματα.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Faro

Faro
POLO-SHIRTS / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό πόλο πικέ

Περιγραφή:
Αυτή η Μπλούζα Polo διαθέτει κοντά μανίκια και πατιλέτα με 3 κουμπιά στον ίδιο τόνο, προσφέροντας έναν κομψό και επαγγελματικό αέρα. Η φακαρόλα στο λαιμό και τα πλαϊνά σκισίματα ενισχύουν την άνεση και τη λειτουργικότητα.

Σύνθεση:
Πικέ 180g/m² - 100% Βαμβάκι

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση στο χώρο της εστίασης ή των επιχειρήσεων, καθώς προσφέρει στυλ και άνεση κατά την εργασία. Δυνατότητα εκτυπώσεων για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που προβάλλουν την εταιρική ταυτότητα σας.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει στην επαγγελματική σας εικόνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσαρμογές:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε με εκτυπώσεις που ανταγωνίζονται τις ανάγκες σας στην επαγγελματική ένδυση.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: