Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό πόλο φτιαγμένο από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και 3 κουμπιά. Ιδανικό για επαγγελματικές εμφανίσεις, προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Panama

Panama
POLO-SHIRTS / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό πόλο σε ύφασμα ζέρσει

Περιγραφή: Κοντά μανίκια με πατιλέτα 3 κουμπιών στον ίδιο τόνο και φακαρόλα στο λαιμό, αυτό το πόλο συνδυάζει κομψότητα και άνεση.

Σύνθεση: Jersey 180g/m² - 100% Βαμβάκι

Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή για casual επαγγελματικές εμφανίσεις. Ανάλογα με την περίσταση, η εφαρμογή της μπλούζας εξασφαλίζει άνεση και στυλ.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το επαγγελματικό περιβάλλον σας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει η δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη για να ενισχύσετε την εταιρική σας ταυτότητα με μοναδικές εκτυπώσεις.

Το επαγγελματική ένδυση σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα σε κάθε εμφάνιση. Διαλέξτε το ιδανικό πόλο για την επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα!




Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: