Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο πόλο πικέ Coolchecker® 100% πολυέστερ, με κοντά μανίκια και 3 κουμπιά. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: PR616

PR616
POLO-SHIRTS / PREMIER
Γυναικείο πόλο πικέ Coolchecker®

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το πόλο πικέ Coolchecker® διαθέτει κοντά μανίκια και πλαϊνές ραφές για άριστη εφαρμογή. Η πατιλέτα με 3 κουμπιά προσφέρει επιπλέον ευκολία, ενώ το ελαστικό ριπ στην λαιμόκοψη διασφαλίζει άνεση κατά την χρήση. Το υλικό είναι αντι-ιδρωτικό, ιδανικό για τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Αυτό το πόλο μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εργαζόμενους σε περιβάλλοντα όπως εστιατόρια, γραφεία ή καταστήματα λιανικής. Χάρη στον κομψό σχεδιασμό του, προσφέρει επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να θυσιάζει την άνεση.

Υλικό και Άνεση: Η σύνθεση του ρούχου ανέρχεται στο 100% πολυέστερ με βάρος 155gsm, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Το αντι-ιδρωτικό ύφασμα εξασφαλίζει μέγιστη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Η δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις ή λογότυπα καθιστά το συγκεκριμένο πόλο ιδανικό για επαγγελματικές ομάδες και εταιρικές εκδηλώσεις.
Διαθέσιμα Χρώματα: Ροζ, Μαύρο, Μπλε, Βουργουνδία, και Μπλε Βασιλικό.



Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: