Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανδρικό πουκάμισο Baltimore από ποπλίνα, με ενισχυμένο γιακά και τσέπη. Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Baltimore - 16040

Baltimore - 16040
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / SOLS
Ανδρικό μακρυμάνικο πουκάμισο από ποπλίνα

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το πουκάμισο Baltimore διαθέτει μακριά μανίκια και ενισχυμένο γιακά, προσφέροντας κομψότητα και επαγγελματική εμφάνιση. Η τσέπη στο στήθος και η πατιλέτα με 7 κουμπιά στον ίδιο τόνο προσθέτουν λειτουργικότητα και στυλ. Οι ρυθμιζόμενες μανσέτες με 2 κουμπιά και η ίσια γραμμή εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία, εστιατόρια ή οποιαδήποτε επαγγελματική περίσταση που απαιτεί κομψό ντύσιμο. Μπορεί να φορεθεί σε συναντήσεις, εκδηλώσεις και άλλες επίσημες περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από ποπλίνα (65% Πολυέστερ, 35% Βαμβάκι) με βάρος 105g/m² για χρωματιστό και 95g/m² για λευκό. Το υλικό προσφέρει άριστη αντοχή και άνεση για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή προσωπικών μηνυμάτων, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρική χρήση και marketing.

Διαθέσιμο σε πολλαπλά χρώματα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: