Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανδρικό μακρυμάνικο πουκάμισο oxford Brisbane Fit 02921 από 70% βαμβάκι και 30% πολυέστερ, με τσέπη και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Brisbane Fit - 02921

Brisbane Fit - 02921
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / SOLS
Ανδρικό μακρυμάνικο πουκάμισο oxford

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το Brisbane Fit 02921 διαθέτει κοντά μανίκια, κουμπωτό γιακά και τσέπη στο στήθος, προσφέροντας μία κομψή και επαγγελματική εμφάνιση. Η πατιλέτα έχει 7 κουμπιά στον ίδιο τόνο, ενώ η εφαρμογή είναι στενή, εξασφαλίζοντας άνεση και στυλ κατά την εργασία.

Υλικό και Άνεση: Είναι κατασκευασμένο από 70% βαμβάκι και 30% πολυέστερ με βάρος 135g/m², που το καθιστά ανθεκτικό και επιτρέπει την άνετη αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας εργασίας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει τη δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανικό για εταιρείες που επιθυμούν να προσδώσουν μια επαγγελματική και αναγνωρίσιμη εικόνα στους υπαλλήλους τους.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, εστιατόρια, ή κάθε σοβαρή περίσταση που απαιτεί κομψότητα και επαγγελματική ένδυση.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων λευκού και άλλων επιλογών, που επιτρέπουν την επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: