Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανδρικό κοντομάνικο πουκάμισο Broadway από ελαστική ποπλίνα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με προσαρμογή λογοτύπου, κομψή εφαρμογή και άνεση.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Broadway - 17030

Broadway - 17030
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / SOLS
Ανδρικό κοντομάνικο πουκάμισο

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το πουκάμισο διαθέτει κοντά μανίκια, ιταλικό γιακά με 1 κουμπί και πατιλέτα με 7 κουμπιά στον ίδιο τόνο. Ακολουθεί στενή γραμμή για κομψή εφαρμογή, ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από ελαστική ποπλίνα με 97% βαμβάκι και 3% ελαστάν, προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα με βάρος 140g/m².

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία ή επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν κομψή και ευέλικτη παρουσίαση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται με δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, παρέχοντας μια επιπλέον προσωπική πινελιά στη επαγγελματική ένδυση.

Διαθέσιμα Χρώματα:
Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το προϊόν, για να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό για την επιχείρησή σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: