Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Κλασικό γυναικείο πουκάμισο herringbone από 82% βαμβάκι. Ιδανικό για επαγγελματικές εμφανίσεις με δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Brody Women - 02103

Brody Women - 02103
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / SOLS
Γυναικείο μακρυμάνικο πουκάμισο herringbone

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Εντυπωσιακό μακρυμάνικο πουκάμισο με κλασικό γιακά και πατιλέτα 7 κουμπιών στον ίδιο τόνο. Διαθέτει ρυθμιζόμενες στρογγυλεμένες μανσέτες με 1 κουμπί, σχισμή στο τελείωμα με κουμπί και πιέτες στο στήθος και στην πλάτη, προκειμένου να εξασφαλίσει την άψογη εφαρμογή σε στενή γραμμή.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για επαγγελματίες σε χώρους γραφείου, εστίασης ή υπηρεσιών. Η κομψότητα του πουκάμισου το καθιστά κατάλληλο για επαγγελματικές εμφανίσεις και συναντήσεις, διασφαλίζοντας μια επαγγελματική εντύπωση.

Υλικό και Άνεση:
Το πουκάμισο είναι κατασκευασμένο από 82% βαμβάκι και 18% πολυέστερ, προσφέροντας άνεση και ευχρηστία με βάρος 125g/m². Το υλικό αυτό παρέχει ανθεκτικότητα και καλή αίσθηση στο δέρμα κατά την χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται η δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπο ή μήνυμα πελάτη, ιδανικό για branding και προώθηση της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα όπως λευκό και μπλε, τα οποία προσφέρουν επιλογές για κάθε προτίμηση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: