Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Γυναικείο πουκάμισο 3/4 μανίκια από ελαστική ποπλίνα, με ιταλικό γιακά και κομψές πένσες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Effect - 17010

Effect - 17010
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / SOLS
Γυναικείο πουκάμισο

Περιγραφή: Το γυναικείο πουκάμισο διαθέτει μανίκια 3/4 με ρεβέρ και σχισμή, ιταλικό γιακά με 1 κουμπί, και πατιλέτα με 7 κουμπιά στον ίδιο τόνο. Οι πένσες στην πλάτη και το στήθος προσφέρουν κομψή στενή γραμμή.

Σύνθεση: Ποπλίνα Ελαστική, 97% Βαμβάκι - 3% Ελαστάν. Βάρος: 140g/m²

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως γραφεία, υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και χώρους εστίασης όπου απαιτείται κομψότητα και επαγγελματική εμφάνιση.

Υλικό και Άνεση: Το πουκάμισο είναι κατασκευασμένο από ελαστική ποπλίνα, που προσφέρει άριστη άνεση και διαρκή ανθεκτικότητα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, ιδανικό για την προβολή της εταιρίας σας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές για κάθε επαγγελματική εικόνα.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: