Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανδρικό πουκάμισο PR210 από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, με 2 τσέπες και ρυθμιζόμενες μανσέτες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: PR210

PR210
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / PREMIER
Ανδρικό Πουκάμισο με επωμίδες μακρυμάνικο

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το Πουκάμισο PR210 διαθέτει κλασικό γιακά και 2 λειτουργικές τσέπες με καπάκι και κουμπιά στο στήθος για αποθηκευτική ευκολία. Έχει θήκη στυλό στην αριστερή τσέπη και ρυθμιζόμενη μανσέτα με 2 κουμπιά, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή. Οι καρτέλες στους ώμους επιτρέπουν την τοποθέτηση επωμίδων για επαγγελματικό στυλ. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, μπλε και λευκό.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως γραφεία, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες που απαιτούν κομψό και επαγγελματικό ντύσιμο. Είναι ιδανικό και για επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 65% Πολυέστερ και 35% Βαμβάκι Ποπλίνα, με βάρος 105g/m², το πουκάμισο προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος, παρέχοντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, κάνοντάς το ακόμα πιο κατάλληλο για εταιρική χρήση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: