Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση της συλλογής μας από επαγγελματικά πουκάμισα, ιδανικά για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουκάμισα μας συνδυάζουν κομψότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για μια επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα πουκάμισα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανδρικό πουκάμισο Iron free από 100% βαμβάκι, με ιταλικό γιακά και 7 κουμπιά. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουκάμισα
Κωδικός: Blaise Men - 03182

Blaise Men - 03182
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ / NEOBLU
Ανδρικό πουκάμισο Iron free

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το ανδρικό πουκάμισο διαθέτει μακριά μανίκια με ιταλικό γιακά και στρογγυλεμένες μανσέτες με 2 κουμπιά. Η πατιλέτα του με 7 κουμπιά εξασφαλίζει ευκολία στην εφαρμογή και είναι ιδανική για επαγγελματική ένδυση.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από Micro Twill 115g/m², 100% βαμβάκι, το ύφασμα δεν τσαλακώνεται, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ανθεκτικότητα στις καθημερινές προκλήσεις.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Είναι δυνατή η προσαρμογή με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές χρήσεις.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν σοβαρότητα και στυλ, όπως γραφεία, εταιρίες και επαγγελματικές συναντήσεις.
Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα για να καλύψει τις ανάγκες σας στην επαγγελματική ένδυση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικά πουκάμισα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για το προσωπικό γραφείου, ξενοδοχείων ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Τα πουκάμισα μας προσφέρουν κομψότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουκάμισα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εταιρική σας εικόνα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: