Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Ανδρικό πουλόβερ Galaxy Men 90000 με λαιμόκοψη V, κατασκευασμένο από 49% βαμβάκι. Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Galaxy Men - 90000

Galaxy Men - 90000
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / SOLS
Ανδρικό πουλόβερ με λαιμόκοψη τύπου V

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το Galaxy Men 90000 είναι ένα ανδρικό πουλόβερ με κομψή λαιμόκοψη «V» και μανικοκόλληση. Διαθέτει ελαστικό ριπ στις μανσέτες και τη μέση για άψογη εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένο από jersey 240g/m² που συνδυάζει 49% βαμβάκι, 49% ακρυλικό και 2% νάιλον, προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις όπως γραφεία, συναντήσεις ή ακόμη και για εργαζόμενους στον τομέα της εστίασης που επιθυμούν να διατηρήσουν μια επαγγελματική αλλά και άνετη εμφάνιση.
Υλικό και Άνεση: Η σύνθεση του πουλόβερ προσφέρει άριστη άνεση και ανθεκτικότητα, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Είναι διαθέσιμο για εκτυπώσεις με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, παρέχοντας μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Διαθέσιμα Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων σύμφωνα με τις φωτογραφίες, επιτρέποντας την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρική σας ταυτότητα.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: