Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Unisex αμάνικο γιλέκο από Jersey 280g/m², ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για εξατομίκευση. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Gentlemen - 00591

Gentlemen - 00591
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / SOLS
Unisex αμάνικο γιλέκο (καζάκα)

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το γιλέκο διαθέτει ίσια γραμμή και μοντέρνες μασχάλες που παρέχουν άνεση στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με ελαστικό ριπ 1x1 στις μασχάλες και τη μέση, εξασφαλίζει καλύτερη εφαρμογή. Ιδανικό τόσο για επαγγελματικές όσο και για casual εμφανίσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από Jersey 280g/m² με 49% Βαμβάκι, 49% Ακρυλικό και 2% Νάιλον, προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση λόγω της μαλακής και ευχάριστης υφής του.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Το γιλέκο μπορεί να εξατομικευτεί με εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές εμφανίσεις και επαγγελματική ένδυση.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Το γιλέκο διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών επαγγελματιών.

Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή υπηρεσίες όπου η επαγγελματική εμφάνιση είναι απαραίτητη.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: