Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Ανδρική πλεκτή ζακέτα με λαιμόκοψη V, από 49% βαμβάκι. Ιδανική για γραφεία με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου, συνδυάζει άνεση και κομψότητα.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Golden Men - 90011

Golden Men - 90011
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / SOLS
Ανδρική πλεκτή ζακέτα με λαιμόκοψη V

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η ζακέτα διαθέτει λαιμόκοψη V με μανικοκόλληση και μοντέρνες μασχάλες. Το ρούχο φέρει ελαστικό ριπ στις μανσέτες και τη μέση, ενώ περιλαμβάνει πλεκτή πατιλέτα με κουμπιά στον ίδιο τόνο και επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργασία σε γραφεία ή επαγγελματικούς χώρους, προάγοντας μια κομψή αλλά και άνετη εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί σε επίσημες ή ημιεπίσημες περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από Jersey (280g/m²) με 49% Βαμβάκι, 49% Ακρυλικό και 2% Νάιλον, προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στην επαγγελματική ένδυση.

Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει στο στυλ σας, κάνοντάς το ιδανικό για εκτυπώσεις και branding.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: