Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Μοντέρνο γυναικείο πουλόβερ V με 50% μαλλί merino και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Sullivan Women - 03988

Sullivan Women - 03988
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / NEOBLU
Γυναικείο πουλόβερ με λαιμόκοψη V

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Μοντέρνο γυναικείο πουλόβερ με λαιμόκοψη V, ελαστικό ριπ 1x1 στις μανσέτες, το κολάρο και το στρίφωμα. Διαθέτει μια θηλυκή γραμμή που προσφέρει στυλ και άνεση, ιδανικό για κάθε επαγγελματική εμφάνιση.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 50% μαλλί merino με πιστοποίηση RWS και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ, το πλεκτό ύφασμα 220g/τεμάχιο εξασφαλίζει άνεση και ανθεκτικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Αυτό το πουλόβερ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες σε γραφείο, εστιατόρες ή άλλους χώρους που απαιτούν κομψή και άνετη εμφάνιση. Συνδυάστε το με κατάλληλα παντελόνια για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη η δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ενισχύοντας την επαγγελματική σας παρουσία.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, που ικανοποιούν κάθε γούστο και επαγγελματική ανάγκη.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: