Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε επαγγελματικές ρόμπες, σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες πολλών διαφορετικών επαγγελμάτων.

Οι ρόμπες μας είναι ιδανικές για κλάδους όπως η υγεία, η αισθητική, η γαστρονομία, και άλλους τομείς όπου η άνεση και η προστασία είναι απαραίτητες.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μήκη και χρώματα, οι ρόμπες μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά.

Γυναικεία ρόμπα αισθητικού από 100% πολυέστερ, με τσέπες και κλείσιμο με κουμπιά. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Ρόμπες
Κωδικός: PR682 Orchid

PR682 Orchid
ΡΟΜΠΕΣ / PREMIER
Γυναικεία Ρόμπα Αισθητικού

Περιγραφή: Αυτή η κολακευτική γυναικεία ρόμπα διαθέτει μπούστο και πιέτες στην πλάτη, γιακά τύπου μάο και κλείσιμο μπροστά με 8 μακρόστενα κουμπιά. Οι ραφές princess προσφέρουν ειδική εφαρμογή για άνεση.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Κατασκευασμένη από 100% Πολυέστερ (185g/m²), η ρόμπα προσφέρει ανθεκτικότητα και ευκολία στη φροντίδα. Διαθέτει λειτουργικές τσέπες που προσθέτουν επιπλέον χρηστικότητα.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για αισθητικούς και επαγγελματίες στο τομέα της ομορφιάς, προσφέρει κομψότητα και άνεση κατά τη διάρκεια εργασίας.

Υλικό και Άνεση: Το μαλακό και ελαφρύ πολυέστερ διασφαλίζει άνεση ακόμα και σε εντατικές περιόδους εργασίας, προσφέροντας παράλληλα ανθεκτικότητα στους λεκέδες και φθορές.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα για εκτυπώσεις λογότυπου ή μήνυματος του πελάτη, καθιστώντας την ρόμπα ιδανική για εταιρικές χρήσεις.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων όπως Navy, Black, Burgundy, Hot Pink, Purple, Turquoise και White, καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις στιλ και επαγγελματικής ένδυσης.


Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ρόμπες υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένες για κλάδους όπως η υγεία, η αισθητική και η εστίαση.

Οι ρόμπες μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας άνεση και επαγγελματική εμφάνιση.

Επιλέξτε επαγγελματικές ρόμπες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την εικόνα της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: