Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Σακίδιο πλάτης Atlanta από ανακυκλωμένα υλικά, με ρυθμιζόμενα κορδόνια και κοντά χερούλια. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Atlanta - 04099

Atlanta - 04099
ΤΣΑΝΤΕΣ / SOLS
Σακίδιο πλάτης με κορδόνια

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το σακίδιο πλάτης Atlanta διαθέτει ενισχυμένες γωνίες με τρύπες για ρυθμιζόμενα κορδόνια που προσφέρουν ευκολία στην μεταφορά. Τα κορδόνια είναι σε χρωματική αντίθεση, ενώ τα κοντά χερούλια διευκολύνουν τη χρήση του. Διαστάσεις: 38 x 42 εκ.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε κάθε είδους επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπως γραφεία, εκθέσεις και εκδηλώσεις. Το ευρύχωρο σχέδιο του το καθιστά χρήσιμο για τη μεταφορά εγγράφων, εξοπλισμού και προσωπικών αντικείμενων.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από καραβόπανο 140g/m² με 80% ανακυκλωμένο πολυέστερ, 16% ανακυκλωμένο βαμβάκι και 2% βισκόζη και νάιλον, παρέχει ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υποστηρίζει εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, επιτρέποντας την εξατομίκευση σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές που να ταιριάζουν με το επαγγελματικό σας στυλ.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: