Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Επαγγελματικός χαρτοφύλακας 600D πολυέστερ με φερμουάρ και εργονομικό χερούλι. Ιδανικός για γραφείο, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: College - 71100

College - 71100
ΤΣΑΝΤΕΣ / SOLS
Χαρτοφύλακας

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Ιδανικός για επαγγελματική χρήση, ο χαρτοφύλακας διαθέτει χωρίσματα με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση εγγράφων και αξεσουάρ. Έχει ενισχυμένο χερούλι νάιλον για άνετη μεταφορά και διαστάσεις 39 x 30 x 9εκ., προσφέροντας χωρητικότητα 10,5L για όλες σας τις ανάγκες. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς, ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται σε γραφεία, σχολεία ή σε παρουσιάσεις που απαιτούν κομψή και λειτουργική εμφάνιση. Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 600 D - 100% πολυέστερ, προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση στη χρήση. Το υλικό αυτό είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, με αντοχή στην φθορά και τις καιρικές συνθήκες. Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας την εξατομίκευση του χαρτοφύλακα για επαγγελματική προώθηση ή εταιρική ταυτότητα.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: