Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τροχήλατο σακ βουαγιάζ Voyager - 71000 από 100% πολυέστερ, με μεγάλο χώρο αποθήκευσης και ρυθμιζόμενο ιμάντα. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Voyager - 71000

Voyager - 71000
ΤΣΑΝΤΕΣ / SOLS
Τρόλλεϊ σακ βουαγιάζ

Περιγραφή: Το τροχήλατο σακ βουαγιάζ Voyager - 71000 διαθέτει πολύ μεγάλο κεντρικό χώρισμα με κλείσιμο φερμουάρ και μπροστινές τσέπες με φερμουάρ για διπλό χώρο αποθήκευσης. Με σκληρό πάτο μεγάλης αντοχής και πλήρη επένδυση, προσφέρει επιπλέον αντοχή μέσω εξωτερικών μπαρών που είναι βιδωμένες στον πάτο. Είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο ιμάντα ανάρτησης για εύκολη μεταφορά.
Σύνθεση: 600 D - 100% Πολυέστερ

Ιδανικό για εργαζόμενους σε επαγγελματικές περιστάσεις, όπως ταξιδιώτες και τουρίστες, το Voyager - 71000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, ενισχύοντας την επαγγελματική τους εμφάνιση.

Επιλογές Χρωμάτων: Διατίθεται σε πολλές επιλογές χρωμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: