Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα αγοράς από 100% πολυπροπυλένιο, με δίχρωμο σχέδιο και ενισχυμένα χερούλια. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Barcelona

Barcelona
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς με ενίσχυση στο χερούλι / Non woven

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η τσάντα αυτή διαθέτει δίχρωμο σχέδιο με πιέτα και ενίσχυση στο χερούλι για αυξημένη άνεση. Είναι εξοπλισμένη με εσωτερικό κλείσιμο με velcro, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση. Οι διαστάσεις της είναι 34 x 30 x 20 εκ., ενώ τα χερούλια έχουν μήκος 63 x 2,5 εκ. και χωρητικότητα 21L.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για επαγγελματικές περιστάσεις, όπως αγορές και εκδηλώσεις, προσφέρει μια αποτελεσματική λύση μεταφοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής και περιβάλλοντα με συχνές μεταφορές προϊόντων.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο (80grs), η τσάντα προσφέρει ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση κατά τη μεταφορά. Η επιλογή του υλικού διασφαλίζει ελαφρότητα και μακροχρόνια χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει τη δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα, ιδανική για εταιρικές παραγγελίες που θέλουν να προβάλλουν την αναγνωσιμότητά τους.

Διαθεσιμότητα:
Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα όπως μπλε-πορτοκαλί, κόκκινο-άσπρο, φούξια-γκρι, πορτοκαλί-γκρι και πράσινο-γκρι.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: