Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα CAMPO από ανθεκτικό 100% πολυέστερ, με φερμουάρ και χερούλια σε αντίθεση. Ιδανική για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Campo

CAMPO
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Κυλινδρική τσάντα


Περιγραφή:
Η κυλινδρική τσάντα CAMPO διαθέτει χερούλια σε χρωματική αντίθεση και άνοιγμα με φερμουάρ, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενα. Με διαστάσεις 50 x 25 εκ. και χωρητικότητα 30L, είναι ιδανική για κάθε επαγγελματική χρήση.


Σύνθεση:
100% Πολυέστερ 210D;


Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για χώρους εργασίας όπως γυμναστήρια, εκδηλώσεις και επαγγελματικά ταξίδια, η τσάντα CAMPO προσφέρει άνεση και στυλ στους εργαζόμενους.


Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυέστερ, η τσάντα εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και είναι εύκολη στη συντήρηση, προσφέροντας άνεση κατά τη μεταφορά.


Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη για εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων, η τσάντα CAMPO μπορεί να προσαρμοστεί για να αντανακλά την ταυτότητα της επιχείρησής σας.


Διαθεσιμότητα σε Χρώματα:
Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε μπλε, γκρι, μαύρο και κόκκινο.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: