Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Μικρή τσάντα Havana από 100% Jute, με ενισχυμένα χερούλια και χωρητικότητα 17L. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Havana

Havana
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Μικρή τσάντα με κοντά χερούλια

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η τσάντα Havana είναι σχεδιασμένη με ενισχυμένα πλακέ λευκά βαμβακερά χερούλια και πιέτα για περισσότερη σταθερότητα. Διαθέτει διαστάσεις 30 x 30 x 19 εκ. και χωρητικότητα 17L, ιδανική για καθημερινή χρήση. Τα κοντά χερούλια (39 x 3 εκ.) προσφέρουν άνεση κατά τη μεταφορά.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για εργαζόμενους σε χώρους όπως καταστήματα και γραφεία, εξασφαλίζει μια κομψή και πρακτική λύση για τη μεταφορά αντικειμένων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστικές εκδηλώσεις ή ως τσάντα για την εργασία και τις αγορές.
Υλικό και Άνεση:
Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από 100% Jute με PP πλαστικοποίηση εσωτερικά, προσφέροντας ανθεκτικότητα και άνεση. Το φυσικό υλικό προσθέτει στυλ, ενώ η πλαστικοποίηση εξασφαλίζει εύκολη καθαρισιμότητα.
Δυνατότητα Προσαρμογής:
Μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσφέροντας μοναδικότητα και προσωπικότητα στην τσάντα.
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.



Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: