Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Αναδιπλούμενη τσάντα Joy από 100% πολυέστερ, ιδανική για καθημερινές αγορές. Άνετα χερούλια και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για επαγγελματική χρήση.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Joy

Joy
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς αναδιπλούμενη

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η τσάντα Joy διαθέτει μακριά χερούλια και είναι αναδιπλούμενη, ιδανική για καθημερινές αγορές. Διπλώνει σε μέγεθος τσέπης με κορδόνι και πλαστικό στοπ, διευκολύνοντας την αποθήκευση. Οι διαστάσεις της είναι 37 x 39εκ. με χωρητικότητα 10L, ενώ τα χερούλια με μήκος 51 x 2,5εκ. προσφέρουν άνετη χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για εργαζόμενους σε καταστήματα λιανικής, εστιατόρια ή εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά προϊόντων ή προωθητικού υλικού.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευάζεται από 100% Πολυέστερ, 190T, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ελαφριά αίσθηση. Η ειδική σύνθεση εξασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, προσφέροντας ευελιξία στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα: κόκκινο, πράσινο, ναυτικό μπλε, μαύρο και ρουά.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: