Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Ανακάλυψε την τσάντα Nassau από 100% βαμβάκι, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Μακριά χερούλια και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για προώθηση.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Nassau

Nassau
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτή η τσάντα αγοράς διαθέτει μακριά χερούλια και είναι σχεδιασμένη με πιέτα για επιπλέον χώρο. Με διαστάσεις 38 x 42 x 10 εκατοστά και χωρητικότητα 16L, είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση. Τα χερούλια της έχουν μήκος 65 x 2,5 εκατοστά, προσφέροντας άνετη και ασφαλή μεταφορά.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε καταστήματα λιανικής και αγορές, αυτή η τσάντα προσφέρει ευκολία και στυλ, επιτρέποντας την πρακτική χρήση σε καθημερινές επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι (150grs), η τσάντα προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση. Το βαμβάκι είναι μαλακό στην επαφή με το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αντέχει σε καθημερινές φθορές.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας την τσάντα ιδανική για εμπορικούς σκοπούς και προώθηση επωνυμίας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο και φυσικό, προσφέροντας επιλογές για κάθε προτίμηση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: