Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα αγοράς Newport από 70% γιούτα και 30% βαμβάκι, με πλακέ χερούλια και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Ιδανική για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Newport

Newport
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς απο γιούτα και βαμβάκι με πλακέ χερούλια

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Η τσάντα Newport συνδυάζει ανθεκτικότητα και στυλ, με ενισχυμένα πλακέ βαμβακερά χερούλια και φαρδύ πάτο με ρίγες. Διαθέτει διαστάσεις 37 x 42 + 10εκ., με χωρητικότητα 14L. Η πρακτική της εφαρμογή την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για επαγγελματικές περιστάσεις όπως προωθητικές ενέργειες, εκθέσεις ή ακόμα και ως τσάντα αγορών για το προσωπικό σε καταστήματα λιανικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εργαζόμενους που θέλουν να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητα.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 70% γιούτα και 30% βαμβάκι, με βάρος 240grs, η τσάντα προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Η φυσική σύνθεση εξασφαλίζει μία οικολογική επιλογή για τους καταναλωτές.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων του λογοτύπου ή του μηνύματος του πελάτη στην τσάντα, καθιστώντας την ιδανική για επαγγελματική προώθηση και branding.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Η τσάντα Newport διατίθεται σε φυσικό χρώμα με μαύρες και κόκκινες ρίγες, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που θέλει να ξεχωρίσει.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: