Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα ώμου Oslo από 100% πολυπροπυλένιο με θήκη για μολύβια και velcro. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Oslo

Oslo
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα ώμου με χώρο για έγγραφα και θήκη για μολύβια / Non woven

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η τσάντα ώμου Oslo διαθέτει κλείσιμο με velcro και είναι αναδιπλούμενη, ιδανική για καθημερινή χρήση. Προσφέρει ευρύχωρο χώρο για έγγραφα και ειδική θήκη για μολύβια, με διαστάσεις 36 x 29 x 8εκ. Και ιμάντα κρέμασης 130 x 5εκ., έχει χωρητικότητα 10L, καθιστώντας την λειτουργική για επαγγελματικές ανάγκες.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική επιλογή για εργαζόμενους σε γραφεία, σχολεία ή για επαγγελματίες που διακινούν έγγραφα καθημερινά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκπαιδευτικές περιστάσεις ή συνέδρια.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο (130grs), η τσάντα προσφέρει ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή, εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή στη χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, δίνοντας την ευκαιρία για εξατομικευμένες παραγγελίες.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και γκρι.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: