Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα αγοράς από 100% βαμβάκι και γιούτα, με ενισχυμένα χερούλια. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Χωρητικότητα 28L.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Sunset

Sunset
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς από βαμβάκι και γιούτα

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η τσάντα Sunset σχεδιάστηκε με ενισχυμένα πλακέ βαμβακερά χερούλια και πιέτες από γιούτα σε χρωματική αντίθεση. Διαθέτει διαστάσεις 42 x 33 x 20 εκ. και χωρητικότητα 28L, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για επαγγελματικές περιστάσεις, όπως αγορές σε καταστήματα ή για την προώθηση της επιχείρησής σας σε εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από 100% γιούτα με πλαστικοποίηση PP εσωτερικά και 100% βαμβάκι 320grs, προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος, ιδανική για προσωπικοποίηση.

Διαθεσιμότητα:
Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, γκρι, μόκα, ναυτικό και πράσινο, προσφέροντας μοναδικές επιλογές για κάθε γούστο.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: