Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Τσάντα αγοράς Tibet από 100% βαμβάκι, ανθεκτική με 20L χωρητικότητα. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου προσαρμογής.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Tibet

Tibet
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Τσάντα αγοράς

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Η τσάντα αγοράς Tibet διαθέτει μακρύ ιμάντα ώμου για άνετη μεταφορά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Με διαστάσεις 28 x 35,5 x 20 εκ. και χωρητικότητα 20L, προσφέρει επαρκή χώρο για τα απαραίτητα αντικείμενα σας. Διαθέτει χερούλια μήκους 97 x 6 εκ., ιδανικά για να την κρατάτε στα χέρια ή στον ώμο σας.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε καταστήματα λιανικής πώλησης ή σε εκδηλώσεις, η τσάντα αυτή μπορεί να δώσει μια επαγγελματική αίσθηση στις συναλλαγές σημείων πώλησης. Οι τσάντες προσφέρουν την κατάλληλη λύση για την μεταφορά προϊόντων με στυλ.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι με βάρος 130grs, αυτή η τσάντα προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης. Το βαμβάκι είναι ένα υλικό που αναπνέει, διασφαλίζοντας ότι η τσάντα παραμένει ευχάριστη στη χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Η τσάντα μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε μια προσωπική ή εταιρική πινελιά.

Η τσάντα διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως Μαύρο, Φυσικό και Μεσαίο Γκρι, παρέχοντας επιλογές που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: