Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές τσάντες, ιδανικές για καθημερινή χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα.

Οι τσάντες μας συνδυάζουν πρακτικότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Μεγάλο νεσεσέρ από 100% RPET, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Άνετο σχέδιο με φερμουάρ, δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου και εύκολη μεταφορά.

Επαγγελματική Ένδυση - Τσάντες
Κωδικός: Vastra L

Vastra L
ΤΣΑΝΤΕΣ / UBAG
Νεσεσέρ μεγάλο από τσόχα

Περιγραφή: Τσαντάκι με φερμουάρ και φαρδύ πάτο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Μεγάλο μέγεθος με διαστάσεις 28 x 18 + 9 εκ. και χερούλια 65 x 2,5 εκ. που διευκολύνουν τη μεταφορά.

Σύνθεση: 100% RPET

Ιδανικό για χρήση σε επαγγελματικές περιστάσεις, όπως στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ή σε γραφεία για την οργάνωση προσωπικών αντικειμένων. Το νεσεσέρ αυτό προσφέρει την απαραίτητη λειτουργικότητα, με ευρύχωρο σχεδιασμό και ανθεκτικό υλικό.

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως γκρι ανοιχτό, γκρι σκούρο και γκρι με διαφορετικές λεπτομέρειες.

Δυνατότητα προσαρμογής: Μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για branding. Η επαγγελματική ένδυση δεν ήταν ποτέ τόσο λειτουργική και στυλάτη!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.





Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές τσάντες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για προωθητικές ενέργειες και καθημερινή χρήση.

Οι τσάντες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής, προσφέροντας πρακτικότητα και προβολή της επωνυμίας σας.

Επιλέξτε τσάντες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και ενισχύστε την προβολή της επιχείρησής σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: