Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Γυναικεία ζακέτα fleece από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ με 2 τσέπες και φερμουάρ. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Factor Women - 03824

Factor Women - 03824
FLEECES / SOLS
Γυναικεία ζακέτα fleece

Περιγραφή:
Ιδανική γυναικεία ζακέτα fleece με 2 τσέπες στο πλάι και 1 στο στήθος με φερμουάρ σε χρωματική αντίθεση. Ενισχυμένος γιακάς και ελαστικό ρέλι στις μανσέτες και το τελείωμα προσφέρουν λειτουργικότητα και στυλ. Διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα που αναδεικνύουν την ενδυματολογική σας επιλογή.

Σύνθεση:
Polar fleece 280g/m² - 100% Ανακυκλωμένο πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους ή για προσωπικό υπηρεσιών που απαιτούν άνεση και ζεστασιά. Η ζακέτα αυτή είναι τέλεια για συνεδρίες ή εκδηλώσεις όπου η επαγγελματική εμφάνιση είναι απαραίτητη.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Δημιουργήστε τη δική σας μοναδική εμφάνιση με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος, ιδανική για ομάδες και εταιρείες που επιθυμούν να προβάλλουν την ταυτότητά τους.

Υλικό και Άνεση:
Χάρη στο 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ, η ζακέτα προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: