Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Άνετη unisex ζακέτα fleece από 70% ανακυκλωμένο πολυέστερ, με φερμουάρ και ρυθμιζόμενο κορδόνι. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Finch - 04022

Finch - 04022
FLEECES / SOLS
Unisex γούνινη ζακέτα fleece

Περιγραφή: Αυτή η ζακέτα fleece διαθέτει μπροστινό κλείσιμο και πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ για απόλυτη λειτουργικότητα. Το κορδόνι σύσφιξης με μεταλλικό στοπ στο τελείωμα της προσφέρει ρυθμιζόμενη εφαρμογή, ενώ οι ελαστικές ραφές στα μανίκια και το κάτω μέρος εξασφαλίζουν άνεση κατά την κίνηση. Σύνθεση: Polar fleece 275g/m² - 70% Ανακυκλωμένο Πολυέστερ - 30% Πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους,τηλεργασία ή για παρέδρους, το fleece προσφέρει άνεση και ζεστασιά σε επαγγελματικές περιστάσεις.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πολυέστερ, το οποίο προσφέρει μαλακή αίσθηση και ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέροντας ζεστασιά χωρίς να περιορίζει την κίνηση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Προσφέρεται η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη για προσαρμοσμένες παραγγελίες.
Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση και προσωπικό στυλ.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: