Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Unisex fleece μπλούζα με ψηλό γιακά και φερμουάρ. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου και ανθεκτική σε χνούδια.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Ness - 56000

Ness - 56000
FLEECES / SOLS
Unisex fleece μπλούζα

Περιγραφή:
Ψηλός γιακάς με φερμουάρ 1/4, κοντό κόψιμο, επεξεργασία anti-pilling για αποφυγή χνουδιών, ελαστικές μανσέτες και κορδόνι στο κάτω μέρος. Διαθέτει φακαρόλα στο λαιμό για επιπλέον λειτουργικότητα.

Σύνθεση:
Fleece 300g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας

Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή εκδρομές, η fleece μπλούζα προσφέρει άνεση και ζεστασιά σε επαγγελματικές περιστάσεις. Είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη της επαγγελματικής ένδυσης.

Η fleece μπλούζα προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και είναι εύκολη στη συντήρηση.
Να είστε βέβαιοι ότι συμμετείχε στην κατηγορία της επαγγελματικής ένδυσης που χρειάζεστε.

Διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη για μια μοναδική πινελιά στην επαγγελματική ένδυση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: