Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Γυναικεία ζακέτα fleece από 100% πολυέστερ, με φερμουάρ, ανθεκτική anti-pilling και 2 τσέπες. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: North Women - 54500

North Women - 54500
FLEECES / SOLS
Γυναικεία ζακέτα fleece

Περιγραφή: Η γυναικεία ζακέτα fleece διαθέτει φερμουάρ ίδιου χρώματος και κοντό κόψιμο για στυλ και άνεση. Ανθεκτική στην φθορά με επεξεργασία anti-pilling, ελαστικές μανσέτες και ελαστικό κορδόνι στο κάτω μέρος για καλύτερη εφαρμογή. Έχει 2 τσέπες με φερμουάρ και καπάκι, καθώς και ψηλό γιακά με επένδυση για επιπλέον ζεστασιά.

Σύνθεση:
Fleece 300g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους ή σε περιβάλλοντα όπου η θερμότητα και η άνεση είναι πρωταρχικές ανάγκες.

Υλικό και Άνεση: Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πολυέστερ, προσφέρει μαλακή υφή και εξαιρετική ανθεκτικότητα, διασφαλίζοντας την άνεση κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέσιμη δυνατότητα εκτυπώσεων για προσωπικές επιθυμίες, όπως λογότυπα ή μηνύματα, για επαγγελματική εικόνα που ξεχωρίζει.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.




Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: