Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Ανάλαφρο unisex γιλέκο fleece 100% πολυέστερ, με κρυφό φερμουάρ και τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με εκτύπωση λογοτύπου διαθέσιμη.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Norway - 51000

Norway - 51000
FLEECES / SOLS
Unisex γιλέκο fleece

Περιγραφή:
Κρυφό φερμουάρ ίδιου χρώματος, κοντό κόψιμο και επεξεργασία anti-pilling για να μη χνουδιάζει. Διαθέτει 3 τσέπες με φερμουάρ, ψηλό γιακά με επένδυση και ρέλι από ελάστικο jersey στο τελείωμα. Με ίσια γραμμή και φακαρόλα στο λαιμό, το γιλέκο αυτό είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Σύνθεση:
Fleece 320g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας, Αnti-pill

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, όπως εργοτάξια και εστιατόρια, προσφέρει ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανικό για εταιρικές παραγγελίες.

Η διαθεσιμότητα σε χρώματα περιλαμβάνει διάφορες επιλογές, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης στην επαγγελματική ένδυση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: