Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Ανδρική ζακέτα fleece 100% πολυέστερ με φερμουάρ, τσέπες και επεξεργασία anti-pilling. Ιδανική για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Nova Men - 00586

Nova Men - 00586
FLEECES / SOLS
Ανδρική ζακέτα fleece

Περιγραφή: Η ζακέτα fleece διαθέτει φερμουάρ σε χρώμα που μπορεί να είναι ίδιο ή σε αντίθεση με το ρούχο. Το μεσάτο κόψιμο προσφέρει κομψότητα, ενώ η επεξεργασία anti-pilling διασφαλίζει ότι δεν θα χνουδιάσει. Περιλαμβάνει 2 τσέπες με φερμουάρ και πλακοραφές στις μασχάλες, με φινιρισμένες μανσέτες για πρόσθετη άνεση.

Σύνθεση: Micro fleece 200g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική ταυτόχρονα για επαγγελματικές περιστάσεις όπως εργασίες σε εξωτερικούς χώρους και καθημερινές δραστηριότητες. Αυτή η ανδρική ζακέτα fleece παρέχει άνεση και στυλ που είναι κατάλληλοι για επαγγελματίες σε τομείς όπως η κατασκευή και οι υπηρεσίες εξωτερικών χώρων.

Υλικό και Άνεση: Το micro fleece προσφέρει απαλή αίσθηση και ζεστασιά, διασφαλίζοντας την άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ανθεκτικότητα του υλικού υποστηρίζει μακροχρόνια χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ώστε να προσαρμόσετε την ζακέτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα: Η ζακέτα είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο και προτίμηση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: