Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Γυναικεία ζακέτα fleece Nova Women με φερμουάρ αντίθεσης και δύο τσέπες. Ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Nova Women - 00587

Nova Women - 00587
FLEECES / SOLS
Γυναικεία ζακέτα fleece

Περιγραφή: Η γυναικεία ζακέτα fleece Nova Women διαθέτει φερμουάρ σε χρωματική αντίθεση, μεσάτο κόψιμο και επεξεργασία anti-pilling που την προφυλάσσει από το χνούδι. Διαθέτει δύο τσέπες με φερμουάρ για αυξημένη λειτουργικότητα και πλακοραφές στις μασχάλες για βελτιωμένη άνεση. Οι φινιρισμένες μανσέτες προσφέρουν κομψή αίσθηση.

Σύνθεση: Micro fleece 200g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε γραφεία ή outdoor δραστηριότητες, η Nova Women ζακέτα είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινές επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από υλικό micro fleece, αυτή η ζακέτα προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα, διατηρώντας την θερμοκρασία του σώματος κατά τη διάρκεια κρύων ημερών.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέσιμη με δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για εταιρικές παραγγελίες.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας ευελιξία στην επιλογή βάσει των επαγγελματικών αναγκών.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: