Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές φόρμες, ιδανικές για διάφορους επαγγελματικούς κλάδους όπως η βιομηχανία, οι κατασκευές, και η συντήρηση.

Οι φόρμες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, παρέχοντας την απαραίτητη προστασία στους εργαζομένους σας, χωρίς να θυσιάζουν την επαγγελματική τους εμφάνιση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, οι φόρμες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Ολόσωμη φόρμα εργασίας Solstice Pro με 10 τσέπες και φερμουάρ. Ιδανική για κατασκευές, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Άνετη και ανθεκτική.

Επαγγελματική Ένδυση - Φόρμες
Κωδικός: Solstice Pro - 80902

Solstice Pro - 80902
ΦΟΡΜΕΣ / SOLS
Ολόσωμη φόρμα εργασίας με απλό φερμουάρ


Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτή η ολόσωμη φόρμα διαθέτει 10 τσέπες με καλύμματα και ανακλαστικές ρίγες για αυξημένη ορατότητα. Περιλαμβάνει εξωτερικές σχισμές για επιγονατίδες και λάστιχο στη μέση για άνεσή σας. Το φερμουάρ με τον διπλό οδηγό εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, ενώ η ραμμένη ετικέτα προσδιορίζει τα προσωπικά στοιχεία σας.


Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε κατασκευαστικούς τομείς ή συνεργεία, παρέχοντας προστασία και λειτουργικότητα στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας.


Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από Polycotton 240g/m², με 65% Πολυεστέρα και 35% Βαμβάκι, προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς την κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.


Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην εικόνα της επιχείρησής σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικές φόρμες εργασίας υψηλής ποιότητας, ιδανικές για βιομηχανικές και κατασκευαστικές εργασίες.

Οι φόρμες μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικές φόρμες εργασίας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας προστασία και επαγγελματική εμφάνιση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: