Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές φόρμες, ιδανικές για διάφορους επαγγελματικούς κλάδους όπως η βιομηχανία, οι κατασκευές, και η συντήρηση.

Οι φόρμες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, παρέχοντας την απαραίτητη προστασία στους εργαζομένους σας, χωρίς να θυσιάζουν την επαγγελματική τους εμφάνιση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, οι φόρμες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Φόρμα εργασίας με στηθούρι, κατασκευασμένη από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι. Διαθέτει πολλές τσέπες και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου, ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Επαγγελματική Ένδυση - Φόρμες
Κωδικός: Paint - 00123

Paint - 00123
ΦΟΡΜΕΣ / ABOUT BASICS
Φόρμα εργασίας με στηθούρι

Περιγραφή:
Φόρμα εργασίας με στηθούρι και τιράντες, σχεδιασμένη για μέγιστη λειτουργικότητα. Περιλαμβάνει λάστιχο στο πίσω μέρος και κλείσιμο με φερμουάρ στον καβάλο. Διαθέτει δύο μεγάλες μπροστινές τσέπες, μία τσέπη με φερμουάρ στο στηθούρι, μία τσέπη στο πλάι για το μέτρο, καθώς και μία πίσω τσέπη.

Σύνθεση:
65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι, 200g/m²

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων της κατασκευής και του συνεργείου. Οι εργάτες μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη άνεση και την πρακτικότητα αυτής της φόρμας, που επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία τους.

Το ύφασμα προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανικό για τις απαιτήσεις της καθημερινής επαγγελματικής εργασίας. Επιπλέον, η φόρμα διαθέτει τη δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσφέροντας μια εξατομικευμένη πινελιά στην επαγγελματική ένδυση.

Διατίθεται σε χρώματα Γκρι, Ναυτικό και Βασιλικό Μπλε.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικές φόρμες εργασίας υψηλής ποιότητας, ιδανικές για βιομηχανικές και κατασκευαστικές εργασίες.

Οι φόρμες μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και άνεση, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικές φόρμες εργασίας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας προστασία και επαγγελματική εμφάνιση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: