Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παιδικό φούτερ με κουκούλα, κατασκευασμένο από 50% βαμβάκι και 50% πολυέστερ, με τσέπη καγκουρό. Ιδανικό για σχολεία, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Slam Kids - 13255

Slam Kids - 13255
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Παιδικό φούτερ με κουκούλα

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το παιδικό φούτερ με κουκούλα διαθέτει επενδυμένη κουκούλα χωρίς κορδόνια, πλαϊνές ραφές και μανικοκόλληση για άψογη εφαρμογή. Περιέχει τσέπη καγκουρό, ιδανική για αποθήκευση μικρών αντικείμενων.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από βουρτσισμένο fleece εσωτερικά, το φούτερ ζυγίζει 280g/m² και αποτελείται από 50% βαμβάκι Ringspun και 50% πολυέστερ. Αυτή η σύνθεση προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα κατά την καθημερινή χρήση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Οι εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη μπορούν να γίνουν εύκολα, ώστε το φούτερ να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικής ομάδας και φυσικά για την προώθηση της επιχείρησής σας.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Το φούτερ είναι ιδανικό για μαθητές και δραστηριότητες σε σχολεία ή αθλήματα, προσφέροντας μία μοντέρνα και άνετη επιλογή ένδυσης. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να καλύψει τις επιθυμίες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: