Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Unisex φούτερ με κουκούλα και τσέπη καγκουρό, από 50% βαμβάκι και 50% πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Snake - 47101

Snake - 47101
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Unisex φούτερ με κουκούλα

Περιγραφή: Το φούτερ διαθέτει τσέπη καγκουρό, κουκούλα με κορδόνι στον ίδιο τόνο και μανικοκόλληση με εξωτερικές ραφές. Είναι εφοδιασμένο με ελαστικό ριπ στις μανσέτες και τη μέση, ενώ προσφέρει εφαρμοστή γραμμή για άνεση και στυλ.

Σύνθεση: Φούτερ 280g/m² - Βουρτσισμένο fleece εσωτερικά - 50% Βαμβάκι Ringspun - 50% Πολυέστερ

Το συγκεκριμένο φούτερ είναι ιδανικό για επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης, της διαχείρισης εκδηλώσεων ή της κίνησης στους δρόμους, προσφέροντας άνεση και στυλ. Ταυτόχρονα, η λειτουργικότητά του το καθιστά εξαιρετική επιλογή για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διατίθεται δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, εξατομικεύοντας την επαγγελματική ένδυση για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.




Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: