Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Προστασία και άνεση με το πεντάφυλλο καπέλο Bubble Kids από 100% πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, μπορεί να προσαρμοστεί με λογότυπα.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Bubble Kids - 03091

Bubble Kids - 03091
ΚΑΠΕΛΑ / SOLS
Πεντάφυλλο παιδικό καπέλο με δίχτυ και σφουγγάρι

Περιγραφή: Δίχτυ στο πίσω μέρος και σφουγγάρι στο μέτωπο παρέχουν άνεση, ενώ το κυρτό γείσο με 6 ραφές προσφέρει προστασία από τον ήλιο. Το ρυθμιζόμενο πλαστικό κλείσιμο εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή εντός μιας ποικιλίας μεγγεθών. Ιδανικό για εξάχνωση (sublimation), αυτό το καπέλο μετατρέπει τις προσωπικές σας ανάγκες σε στυλ με ποιότητα.
Σύνθεση: 100% Πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εκπαιδευτικούς, αθλητές ή διοργανωτές εκδηλώσεων, προσφέρει επαγγελματική εμφάνιση και λειτουργία σε έξω χώρους.
Υλικό και Άνεση: Το 100% πολυέστερ προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας τον χρήστη δροσερό.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει τη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις ή προωθητικές ενέργειες.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, προσφέροντας ευελιξία και επιλογές για κάθε επιχείρηση.


Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: