Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Καπέλο ψαρέματος 2 όψεων από 100% πολυεστέρα, με κοτλέ και sherpa. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για εταιρική προώθηση.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Bucket 2in1 - 03998

Bucket 2in1 - 03998
ΚΑΠΕΛΑ / SOLS
Καπέλο τύπου ψαρέματος 2 όψεων

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το καπέλο τύπου ψαρέματος 2 όψεων διαθέτει καινοτόμο σχέδιο διπλής όψης. Η εξωτερική του επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από κοτλέ βελούδο, ενώ η εσωτερική από μαλακό sherpa σε φυσικό μπεζ χρώμα, προσφέροντας άνεση και στυλ. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, ενώ ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι οδηγοί ή οι υπάλληλοι του τουρισμού. Προστατεύει από τον ήλιο και προσφέρει στυλ στις επαγγελματικές εμφανίσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα με πυκνότητα 420g/m², το καπέλο προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση. Η υφή του προσφέρει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το κατάλληλο για εταιρική χρήση και προώθηση.

Διαθέσιμο σε χρώματα, με την εξωτερική επιφάνεια να προσφέρει μοναδικό στυλ στην επαγγελματική ένδυση.


Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: