Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά κοστούμια, ιδανικά για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

Τα κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα και άνεση, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Με δυνατότητα προσαρμογής με το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κοστούμια μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ χρησιμοποιούμε μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Κομψή φαρδιά γραβάτα PR755 από 100% σατινέ πολυέστερ με clip-on σύστημα. Ιδανική για επαγγελματικές εμφανίσεις, με δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Κοστούμια
Κωδικός: PR755

PR755
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ / PREMIER
Γραβάτα φαρδιά με clip-on

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Η γραβάτα φαρδιά PR755 διαθέτει λεία επιφάνεια και εφαρμόζει εύκολα με μεταλλικό κλιπ στον γιακά του πουκαμίσου. Με μήκος 50 εκ. και πλάτος 8,5 εκ., προσφέρει έναν κομψό και επαγγελματικό τόνο στη συνολική εμφάνιση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για εργαζόμενους σε χώρους που απαιτούν επίσημο ντύσιμο, όπως γραφεία, εστιατόρια ή κρατικά ιδρύματα, προσθέτει έναν αέρα επαγγελματισμού και σοβαρότητας στις εμφανίσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από 100% σατινέ πολυέστερ, η γραβάτα προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, κάνοντάς την κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας την εξατομίκευση της γραβάτας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η γραβάτα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, μπορντό, navy και ασημί, επιτρέποντας πολλαπλές συνδυαστικές επιλογές.


Κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά κοστούμια υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα επαγγελματικά κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για προσωπικό που απαιτεί επαγγελματική εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα κοστούμια μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG ή ραφτά λογότυπα, ενισχύοντας την εταιρική σας ταυτότητα.

Επιλέξτε επαγγελματικά κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για μια μοναδική εμφάνιση που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ σε κάθε περίσταση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: