Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά κοστούμια, ιδανικά για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

Τα κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα και άνεση, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Με δυνατότητα προσαρμογής με το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κοστούμια μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ χρησιμοποιούμε μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Κοντομάνικο φόρεμα Camille από υλικό Milano, με κρυφό φερμουάρ και κομψό σχέδιο. Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Κοστούμια
Κωδικός: Camille - 03171

Camille - 03171
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ / NEOBLU
Μίντι κοντομάνικο φόρεμα

Περιγραφή: Το κοντομάνικο φόρεμα Camille διαθέτει κλεισιμο με κρυφό φερμουάρ στο πίσω μέρος και μήκος μέχρι τα γόνατα. Ιδανικό για επαγγελματικές εμφανίσεις, προσφέρει κομψή και σοφιστικέ εικόνα.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτό το φόρεμα είναι φτιαγμένο από υλικό Milano 280 g/m², που περιέχει 74% Πολυέστερ, 23% Βισκόζη και 3% Ελαστάν. Οι κοντές μανίκες του και το κλασικό σχέδιο το καθιστούν ιδανικό για διάφορες επαγγελματικές περιστάσεις. Το σχέδιο του ενσωματώνει στυλ και άνεση, κάνοντάς το κατάλληλο για καθημερινή χρήση ή ειδικές εκδηλώσεις.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται σε γραφεία, εταιρικές συναντήσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Το φόρεμα επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση και πρόσθεση επαγγελματισμού στην εμφάνιση.

Υλικό και Άνεση: Το φόρεμα είναι φτιαγμένο από αναπνεύσιμο και ελαστικό υλικό, που εξασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανθεκτικότητα σε καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, αν αυτό απαιτείται, επιτρέποντας προσαρμοσμένες εκτυπώσεις για εταιρικές ανάγκες.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη.


Κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά κοστούμια υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα επαγγελματικά κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για προσωπικό που απαιτεί επαγγελματική εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα κοστούμια μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG ή ραφτά λογότυπα, ενισχύοντας την εταιρική σας ταυτότητα.

Επιλέξτε επαγγελματικά κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για μια μοναδική εμφάνιση που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ σε κάθε περίσταση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: