Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Ανακαλύψτε το μπουφάν Detach 00103, με αποσπώμενα μανίκια και 100% πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματία, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Detach - 00103

Detach - 00103
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / ABOUT BASICS
Μπουφάν με αποσπώμενα μανίκια

Περιγραφή: Κλείσιμο με φερμουάρ, αποσπώμενα μανίκια, λάστιχο στις μανσέτες για καλύτερη εφαρμογή και αυξομείωση με velcro. Διαθέτει 2 μπροστινές τσέπες, μία τσέπη στο στήθος με καπάκι και ανακλαστικές λεπτομέρειες, καθώς και 1 εσωτερική τσέπη.

Σύνθεση: 100% Πολυέστερ

Ιδανικό για επαγγελματίες σε χώρους εργασίας που απαιτούν άνεση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
Διαθέσιμο σε χρώματα Ναυτικό και Μαύρο.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογότυπου ή μηνυμάτων του πελάτη, προσφέροντας έτσι μοναδικότητα στην επαγγελματική ένδυση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: