Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Αντιανεμικό γιλέκο unisex με φερμουάρ, 2 τσέπες και επένδυση Jersey. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Διαθέσιμο σε Navy και Black.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Fall - 00216

Fall - 00216
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / ABOUT BASICS
Unisex αντιανεμικό με jersey επένδυση

Περιγραφή: Κλείσιμο με φερμουάρ, 2 εξωτερικές τσέπες και ίσιο τελείωμα στη μέση με κορδόνι σύσφιξης, αυτό το γιλέκο διαθέτει επίσης λάστιχο στις μανσέτες για καλύτερη εφαρμογή. Η κουκούλα μπορεί να διπλωθεί μέσα στο γιακά και διαθέτει φερμουάρ. Ανοιχτά εξαερισμού συμβάλλουν στην άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Σύνθεση: Εξωτερικό: 190Τ Πολυέστερ - Επένδυση: 120grs Jersey

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι τομείς κατασκευών και το εμπόριο, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα.

Η ανθεκτικότητα του υλικού εξασφαλίζει ότι μπορεί να αντέξει τις καθημερινές προκλήσεις, ενώ η εσωτερική επένδυση jersey προσφέρει άνεση.

Δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη για εξατομίκευση της επαγγελματικής εμφάνισης.

Διατίθεται σε χρώματα Navy και Black.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: