Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Μπουφάν Oxford από 100% πολυέστερ με φερμουάρ, τσέπες και ενσωματωμένο fleece. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Fly - 00104

Fly - 00104
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / ABOUT BASICS
Μπουφάν Oxford

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το μπουφάν Oxford διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ και ψηλό γιακά για επιπλέον προστασία. Το λάστιχο στις μανσέτες και τη μέση εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Έχει 2 τσέπες στο πλάι και 1 τσέπη με φερμουάρ στο στήθος, ιδανικές για ασφαλή αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Ενσωματωμένο fleece παρέχει πρόσθετη ζεστασιά, ενώ το γέμισμα από πολυέστερ 120 γρ το καθιστά ελαφρύ και άνετο.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε υπαίθριες εργασίες ή σε χώρους που απαιτούν αυξημένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Τέλεια επιλογή για το προσωπικό συναυλιών και εκδηλώσεων.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 100% πολυέστερ 300D, το μπουφάν προσφέρει ανθεκτικότητα και άφθονη άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το υλικό του είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διατίθεται για εκτυπώσεις με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, προσφέροντας εξατομίκευση που αντανακλά την εταιρική ταυτότητα.

Διαθέσιμο σε χρώματα Navy και Black.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: