Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Δίχρωμο τζάκετ softshell από 100% πολυέστερ, αδιάβροχο και με ρυθμιζόμενες μανσέτες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Garda

Garda
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Δίχρωμο τζάκετ softshell 2 στρώσεων

Περιγραφή:
Δίχρωμο τζάκετ κατασκευασμένο από 2 στρώματα με κρυφό φερμουάρ ΥΚΚ. Διαθέτει χρωματική αντίθεση στους ώμους και στα πλάγια, ψηλό γιακά και 2 εξωτερικές τσέπες για λειτουργικότητα. Οι μανσέτες είναι ρυθμιζόμενες με λάστιχο για καλύτερη εφαρμογή.

Σύνθεση:
Softshell 280g/m² - 100% Πολυέστερ, αδιάβροχο 6000mm/H²O

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε βιομηχανικούς χώρους και υπαίθριες δραστηριότητες. Το συγκεκριμένο τζάκετ προσφέρει προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας τους εργαζόμενους άνετους και ασφαλείς.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Προσφέρεται δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές παραγγελίες.

Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, που περιλαμβάνουν κλασικές αποχρώσεις όπως μπλε, μαύρο και γκρι.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: