Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Αντιανεμικό γιλέκο Grado Man από 100% πολυέστερ, με κουκούλα και κρυφές τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Grado Man

Grado Man
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Unisex αντιανεμικό χωρίς επένδυση

Περιγραφή:
Το Grado Man είναι ένα αντιανεμικό γιλέκο κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, με κλείσιμο φερμουάρ ΥΚΚ και κουκούλα που διπλώνει μέσα στο γιακά. Διαθέτει διαπνέον ύφασμα στο κολάρο και τις μασχάλες για βέλτιστη άνεση, ενώ έχει ενισχυμένη φακαρόλα στο λαιμό. Οι δύο κρυφές τσέπες με φερμουάρ στο πλάι προσφέρουν πρακτικότητα, ενώ το λάστιχο στα μανίκια και το τελείωμα εξασφαλίζει καλύτερη εφαρμογή.

Σύνθεση:
100% Πολυέστερ, 60g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε κατασκευαστικούς ή βιομηχανικούς χώρους, καθώς και για outdoor δραστηριότητες, προσφέρει άνεση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Υλικό και Άνεση:
Το 100% πολυέστερ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και ευχάριστη αίσθηση στο σώμα, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, ιδανικό για να ταιριάζει με το στιλ της επιχείρησής σας!


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: