Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Ανδρικό γιλέκο Arthur Men από αδιάβροχο νάιλον, με λαιμόκοψη «V» και 2 τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Arthur Men - 03172

Arthur Men - 03172
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / NEOBLU
Ανδρικό ελαφρύ γιλέκο

Περιγραφή:
Το γιλέκο Arthur Men διαθέτει λαιμόκοψη «V» και κλείσιμο με 5 τρουκς. Διαθέτει 2 μπροστινές τσέπες και σύστημα διπλώματος «in bag» με στοπ, προσφέροντας λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση. Το ύφασμα του είναι αδιάβροχο, ιδανικό για κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Σύνθεση:
Νάιλον 380T - Εξωτερικό και εσωτερικό: 100% Νάιλον 380T - Επένδυση: 100% Πολυέστερ με καπιτονέ όψη

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε τομείς όπως η εστίαση και η φιλοξενία, καθώς και για εξωτερικές δραστηριότητες, προσφέροντας στυλ και άνεση.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από μή πορώδες υλικό, το γιλέκο Arthur Men διασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η ανθεκτικότητα του υλικού εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπο ή μήνυμα πελάτη, επιτρέποντας την προσαρμογή στον επαγγελματικό σας χαρακτήρα.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο!


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: